TOBIAS

SPORTKINESITHERAPEUT

Ik ben Tobias Meerts en tevens oprichter van REVOLTM. In 2020 studeerde ik af met grote onderscheiding als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB), in de afstudeervariant "Sportkinesitherapie". 

Zelf staat sport centraal in mijn leven, het is een ideale en tevens gezonde uitlaatklep. Tijdens mijn stages werkte ik samen met een pak (top)atleten (Belgian Lions & Panthers, Nina Derwael,...) en gepassioneerde sportkinésitherapeuten.


Naast mijn werk bij REVOLTM ben ik werkzaam als therapeut bij ProPerformance & kin√© van KHO Huizingen. Om jullie nog betere zorgen te kunnen garanderen ben ik alvast een opleiding sportosteopathie gestart. 


2021 was op profesionneel vlak wel een goed jaar. Ik kreeg de kans om met verschillende topwielrenners samen te werken, een droom die stilletjes in vervulling gaat, als wielergek. Het acteren op hoger niveau gaat hand in hand met het vinden van tekortkomingen binnen de klassieke revalidatie. Daarom ging ik me verdiepen in de wereld van het bikefitten om zowel amateurs als profs correct te positioneren. Op deze manier trachten we iedereen, op en naast de fiets,  nog beter te begeleiden en klachten voorgoed achterwege te laten!